Vreau să-mi vând / să-mi închiriez apartamentul. Cât mă costă certificatul energetic?

P: Locuieşti in Apahida? Suna la 0722485865 si profita acum de oferta lunii ! Preturi de la 120 lei, livrare in max 48h !

Certificatul energetic este obligatoriu, dacă vreau să vând un apartament? Da, certificatul energetic este obligatoriu prin lege, încă din 1 ianuarie 2011, pentru orice tranzacţie a unui imobil.

De ce e important certificatul energetic? Preţul unei locuinţe va fi determinat şi de nota energetică. Apartamentele cu o notă energetică mai mare se vor vinde mai bine doarece cheltuielile cu energia vor fi mai mici şi vor fi mai ieftin de întreţinut.  Clasa A este cea mai bună clasă şi înseamnă un consum scăzut de energie la un apartament, clasa G este cea mai slabă.

Cât mă costă certificatul energetic la un apartament din Apahida?

certificat energetic Apahida

Preţul începe de la 125 de lei pentru un certificat energetic la un apartament şi creşte în funcţie de suprafaţă şi localizare.

Te grăbeşti? Eliberarea certificatului energetic se face în max 48 de ore de la vizionarea imobilului!

Actele necesare pentru intocmirea Certificatului Energetic:

Plan Cadastral (releveu) – in cazul in care nu există se intocmește in momentul vizionării imobilului.
Copie extras de Carte Funciara a  imobilului

Pentru intocmirea certificatului de performanta energetica este necesar accesul in cladire pentru masuratori elemete de constructie (pereti, ferestre, plansee) si  culegerea de informatii privind sistemul de incalzire si preparare apa calda menajera, iluminat, climatizare, ventilare.

Cautari recente : certificat energetic, certificat energetic cluj, pret certificat energetic, aviz energetic, audit energetic, certificat energetic Apahida ieftin, lege certificat energetic, auditor energetic cluj, energie consum, certificat energetic Apahida, informatii despre certificatul energetic, certificat energetic ieftin .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *