Auditor energetic Cluj-5 lucruri pe care trebuie sa le stii cand vrei sa faci un certificat energetic.

P: Suna la 0722.485.865 si profita acum de super preturi !!

1.  Auditorul are obligatia, conform legislatiei in vigoare, de a se deplasa la fata locului, in vederea culegerii datelor necesare (dimensiuni si structura pereti, plansee, ferestre; tipuri corpuri de incalzire; tip sistem de iluminat; trasee retele de incalzire si apa calda menajera; stare  imobil, orientre, etc.) pentru intocmirea certificatului energetic.

2. Tariful unui auditor energetic nu trebuie să difere de la o localitate  la alta . Imobilele sunt mai scumpe la Cluj, dar statisticile nu trebuie să influenteze tariful  stabilit de catre auditorul energetic. Acesta, in cazul nostru,  incepe de la 120 lei  si se calculează in principal după  suprafaţa utilă a imobilului, dar poate sa fie influentat si de etajul la care se află apartamentul, numarul de camere, expunerea la exterior (dacă apartamentul este pe colţul clădirii sau pe mijloc) şi altele! Acestuia nu i se mai adauga alte taxe ascunse!

auditor energetic cluj3. Timpul de executie al unui certificat energetic difera in functie de complexitatea  imobilului si de modul de lucru al fiecarui auditor energetic in parte. Echipa noastra ofera certificatul energetic in  maximum 48 de ore de la efectuarea măsurătorilor la fata locului.

4. Certificatul energetic este valabil 10 ani de zile. Certificatul energetic este obligatoriu pentru orice proprietar sau administrator al unui imobil. Acesta va trebui să-l pună la dispozitia cumparatorului sau chiriasului în momentul în care vinde cladirea sau o închiriaza. Astfel, proprietarul sau administratorul trebuie să se asigure că imobilul are un certificat energetic valabil, în original, întocmit de un auditor energetic acreditat. 

5. Certificatul energetic este obligatoriu pentru orice tip de imobil (apartament, casa, spital, hotel etc.), care se construieste, vinde sau se inchiriaza dar e posibil să NU ai nevoie de un certificat energetic în următoarele cazuri: cladiri şi monumente protejate, lacasuri de cult, cladiri provizorii, cladiri rezidentiale utilizate pe o perioada de mai putin de 4 luni si cladiri independente sub 50 mp. Mai multe detalii despre imobilele unde este necesar certificatul energetic şi unde NU este necesar găseşti la acest link.

Cautari recente : auditor energetic cluj, certificat energetic cluj, certificat energetic, pret certificat energetic, aviz energetic, audit energetic, pret certifcat energetic cluj, certificat  necesar, lege certificat energetic, auditor energetic cluj, energie consum, informatii despre certificatul energetic, certificat energetic ieftin, certificat energetic rapid, pret certificare energetica Cluj .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *